×
Αρχική Προϊόντα Natural 4 Συμβουλές & Προφυλάξεις Aroxol Earth Choice Διαφημίσεις Προσφορές Διαγωνισμός

Ακάρεα / Ακάρεα

Ακάρεα
clickclick στην φωτογραφία για να μεγαλώσει
Γνωρίζετε ότι το στρώμα του κρεβατιού σας μπορεί να φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης; Tα ακάρεα αυτά πολλαπλασιάζονται γρήγορα και μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες.

Σήμερα υπολογίζεται ότι έως το 30% του πληθυσμού παρουσιάζει ευαισθησία στα ακάρεα. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος που είναι ευαισθητοποιημένος στα ακάρεα έρχεται σε επαφή με ουσίες που παράγονται από αυτά μπορεί να εμφανίσει συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας, άσθμα, κοκκίνισμα ματιών, φαγούρα, δερματικό ερεθισμό. Τα συχνότερα συμπτώματα είναι μπουκωμένη μύτη, φτέρνισμα, καταρροή και φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, ιδίως κατά το πρωινό ξύπνημα. Σε βαρύτερες περιπτώσεις, προκαλούνται βήχας ή και επεισόδια δύσπνοιας. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με κάποια επίταση στους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες, ανάλογα πάντα με τις συνθήκες υγρασίας.

Aroxol για Ακάρεα & Σκόρους με φυτική γερανιόλη.
Υγρό για Ακάρεα, σκόρους, ψύλλους και κοριούς.


Το νέο Aroxol για Ακάρεα & Σκόρους με φυτική γερανιόλη , καταπολέμα αποτελεσματικά τα ακάρεα της σκόνης και τις αλλεργίες που προκαλούν, τους σκόρους των ρούχων, τους κοριούς και τους ψύλλους σε κατοικημένους χώρους.

Συσκευασία: 300ml